
روش تست زنی به شیوه آموزشی
روش تست زنی به شیوه آموزشی
شیوه آموزشی روش تست زنی
روش تست زنی شیوه آموزشی بدین صورت است که پس از مطالعه مطلب و بدون درصدگیری تست بزنید. زیرا این روش تست زنی تکمیل کننده آموزش شما و یکی از مراحل مطالعه شما است.
یک به یک یا حداکثر در بازه های پنج تایی تمرین حل کنید. زیرا در صورتی که تعداد تمرین های بالایی را بدون کنترل کردن پاسخ دهید، ممکن است یک اشتباه در تمام سوالات تکرار شود ولی در صورتی که یک به یک یا نهایتا در بازه های پنج تایی سوالات را کنترل نمایید سریع تر می توانید اشکالات خود را پیدا کرده و با حل تمرین های بیشتر آن ها را اصلاح نمایید. تست های از یک نوع و پشت سر هم برای یادگیری مطالب بسیار مفید است. اما در صورتی که تعدات تست های آموزشی در کتب شما بسیار زیاد است به صورت مضربی تست بزنید.
در این روش تست زنی حتما پاسخنامه تشریحی را مشاهده نمایید
الف) ممکن است با راه حل تصادفی به پاسخ صحیح رسیده باشید.
ب) پاسخ شما صحیح است ولی با مطالعه پاسخ تشریحی به راه حل جدیدی دست پیدا می کنید.
ج) راه حل پاسخ شما با پاسخنامه یکسان است (زمان زیادی از شما نمیگیرد).
د) پاسخ شما نادرست است.
تذکر: نگران عادت به دیدن پاسخ ها نباشید، زیرا این مشکل در زمان زدن تست زماندار حل می شود.
فواید تست زنی به شیوه آموزشی
یکی از فواید تست زنی به شیوه آموزشی، یافتن نکات جدید است. این نکات را استخراج کرده و وارد خلاصه نویسی های خود نمایید تا بتوانید در بازه های مرور آن ها را مرور کنید. اگر هنوز بازنویسی خلاصه به طور کامل انجام نشده، نکات جدید را در برگهای کوچک بنویسید و کنار خلاصهنویسیهای کوچک قرار دهید. اگر بازنویسی خلاصه کامل انجام شده نکات را به شاخه جدید (به نام نکات) اضافه کنید. تست های مهم را علامت دار کنید تا در زمان های لازم بتوانید این تست ها را از سایر تست ها جدا نمایید.
تست علامت دار تستی است که:
– با اطلاعات جزوه، کتاب یا درسنامه قابل حل نباشد.
– خارج از الگوهای متداول تست مبحث مورد نظر باشد.
– نکته ی بسیار مهمی داشته باشد.
اگر نکته تست به خلاصه نویسی منتقل شود دیگر نیازی به علامت دار کردن آن نیست. به صورت میانگین باید بین 20 تا 40 درصد تست های کتاب کمک آموزشی شما علامت دار شوند. در غیر این صورت سطح کتاب برای شما مناسب نیست.
دیدگاهتان را بنویسید